Skip to main content

Destiny: The Taken King - Echo Chamber Strike walkthrough

Versla Theosyion, the Restorative Mind met deze Echo Chamber Strike walkthrough voor Destiny: The Taken King.

Deze walkthrough legt uit hoe je succesvol de Echo Chamber Strike in Destiny: The Taken King voltooit. Deze Strike is tot 2016 nog exclusief voor PlayStation consoles. We leggen je uit hoe je de baas Restorative Mind met een goed gebalanceerd Fireteam verslaat.

De Echo Chamber Strike speelt zich af op Venus. De Vex proberen een brug naar het verleden te bouwen om de Nexus Mind op te roepen. Als een Guardian is het natuurlijk jouw taak om ze te stoppen.

Vanaf je startpunt in de Waking Ruins volg je het rechtse pad. Ga door de gang naar Campus 9. Je komt enkele Fallen Vandals, Shanks een een Captain aan de voet van de rotsen tegen. Blijf op het hoger gelegen gebied en schakel je vijanden van op een afstand uit.

Je doel is om een Arc Source te vinden om de barrières uit te schakelen. Volg de ondiepe rivierbedding naar links door een passage onder het gebouw. Elimineer in de grot de Axis Harpies. Lokaliseer de Arc Source en breng hem buiten naar de barrière. Wie de Arc Source draagt, beweegt erg traag en moet door de andere teamleden beschermd worden.

Wanneer de barrière uitgeschakeld is, ga je naar het volgende gebied en zoek je opnieuw een Relic om de volgende poort te verstoren. Dit maakt echter enkele Vex vijanden wakker, waaronder een Minotaur en verschillende Goblins. Schakel ze uit en ga verder naar de binnenplaats met de portal in het midden. Hier trotseer je nog enkele Goblins in het midden van het gebied en een Hydra bij de verste muur. Werk goed samen en deze vijanden vormen geen probleem.

Ga naar het volgende gebied en neem de Arc Source uit de rechtse container. Grijp de bol of bescherm je teamlid die hem draagt. Groepen Vex vijanden vallen uit verschillende richtingen aan. Maak goed gebruik van de beschutting in het gebied.

Wanneer ook de volgende barrière uitgeschakeld is, ga je verder naar de eindeloze trappen. Hier vind je - hoe kan het ook anders - meer Vex Goblins en opnieuw een barrière die moet verstoord worden. Pas op voor de Vex Cyclops beneden. Schakel de Cyclops uit van je hoger gelegen uitkijkpunt en zorg dat je achter de rotsen beschut blijft. Het teamlid met de Relic kan zelfs granaten werpen, omdat de Arc Source zijn charge rate verhoogt.

Zodra de Cyclops en de Goblins geëlimineerd zijn, ga je verder naar de volgende Arc Source. Spring over de kloof en neem rechts de Relic. Een legertje Dregs komt aangerend. Bescherm de drager van de Arc Source.

Ga naar de volgende sectie en volg de lange trap - niet toevallig de “Endless Steps” genoemd - die door het gebied loopt. Bij je volgende objective marker stoot je op een Cyclops, plus nog eentje rechts van de trappen. Schakel beide tegenstanders uit.

Aan de top van de trappen ga je naar links door een smalle gang die uiteindelijk naar de Echo Chamber leidt. Dood de Harpies en benader de time bridge. Grijp links de Relic en plaats hem in rechts in de machine om de brug te verstoren. The Restorative Mind verschijnt.

Versla Theosyion, the Restorative Mind

Nu begint het gevecht met Theosyion, the Restorative Mind. Blijf ver uit zijn buurt om zijn krachtige lazer te ontwijken. De baas lijkt immuun voor je aanvallen, dus je moet een manier zoeken om zijn verdediging te doorbreken.

Theosyion roept Vex Goblins als versterking. Focus op deze handlangers tot het bericht verschijnt dat je een Relic van een pilaar moet nemen. Breng de Relic naar de aangegeven locatie en Theosyion verandert van vorm. Zijn centrum is nu kwetsbaar. Als een teamlid de Relic neemt, begin je op Theosyion te schieten om zijn aandacht af te leiden en om de drager de tijd te geven om zijn bestemming veilig te bereiken.

Wanneer Theosyion zijn health laag wordt, vlucht hij in de time bridge en roept Vex vijanden op. Het slagveld begint te draaien en slingert je in het rond. Grijp de Relic en beweeg van pilaar naar pilaar om veilig te zijn voor Theosyion zijn geschut.

Blijf de Relics naar de aangeduide plekken brengen en de kwetsbare Theosyion onder vuur nemen tot hij verslagen is. Proficiat, je hebt Venus van een gruwelijk lot gered.


- Op zoek naar meer informatie over de Taken King Strikes? Raadpleeg dan onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Read this next