Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny krijgt microtransacties in vorm van emotes

Betalen om te dansen.

Bungie maakt bekend dat Destiny vanaf 13 oktober microtransacties krijgt. Tegen extra betaling kun je dan 'emotes' kopen, zoals danspasjes. Deze zijn niet gewoon te koop met Glimmer, de in-game valuta van Destiny.

In plaats daarvan betaal je met Silver, te koop in de PlayStation Store of de Xbox Marketplace. Vervolgens koop je de emotes bij Tess Everis van de Eververse Trading Company, een NPC die je in The Tower ontmoet. Het zijn er in totaal achttien.

Volgens Bungie hebben de microtransacties geen invloed op het verdere spelverloop. De studio zegt de extra inkomsten nodig te hebben om Destiny te blijven onderhouden. Zodra ze gelanceerd zijn, krijg je wel wat Silver op je account om een of twee emotes te kopen.

Onlangs lanceerde de eerste grote uitbreiding voor Destiny. Lees daarover meer in de Destiny: The Taken King review van Kenneth.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties