Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny krijgt Crimson Days event

Speciaal voor Valentijnsdag.

Ontwikkelaar Bungie kondigt het Crimson Days event voor Destiny aan. Het evenement staat in het teken van Valentijnsdag.

Crimson Days start op dinsdag 9 januari en duurt tot en met 16 februari. Het evenement introduceert een nieuwe 2v2 Crucible modus genaamd Crimson Doubles. In deze modus nemen jij en een partner het tegen een ander tweetal op.

Bungie geeft in een blogbericht op de Destiny-site ook aan dat de studio spoedig met meer info over toekomstige updates komt.

"We hebben binnenkort meer te zeggen over een grote update die ergens na februari lanceert. Jullie horen hier meer over zodra de laatste details van de update zijn uitgewerkt. Tot die tijd is alle nieuwe content voor Destiny nog werk in uitvoering", aldus community manager Deej.

Destiny is in 2014 uitgekomen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Vorig jaar bracht Bungie de grote Taken King-uitbreiding voor de game uit. Kenneths Destiny: The Taken King review lees je hier nog eens.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties