Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny 2: Warmind voegt Horde Mode toe

Details over verhaal ook bekend.

Bungie heeft meer informatie over de Warmind DLC voor Destiny 2 onthuld. Zo introduceert de uitbreiding onder andere de nieuwe Escalation Protocol-modus.

In Escalation Protocol neem je het op tegen hordes vijanden die steeds sterker worden. Iedereen kan aan de modus meedoen. Escalation Protocol heeft ook geen timer, waardoor je de modus altijd kunt bijven spelen. Je krijgt onder andere unieke wapens en uitrusting als je het lang genoeg volhoudt.

Bungie meldt verder dat de Warmind DLC de Hellas Basin zone op Mars aan de game toevoegt. De verhaallijn van de uitbreiding draait om ontwaakte Warmind Rasputin, die al enige tijd verborgen zit onder de ijskappen van de planeet Mars.

In de DLC bezoek je onder andere de 'Cradle of invention', een plaats waar veel technologie uit het Destiny-universum is ontwikkeld. Verder krijg je te maken met een corporatie genaamd Clovis Bray en een personage genaamd Anastasia Bray. Beide zijn op de een of andere manier aan Rasputin verbonden.

De Destiny 2: Warmind release valt ook samen met de start van het derde seizoen van Destiny 2. Dit seizoen introduceert onder andere een Emote Wheel en Crucible ranks voor de competitieve multiplayer van de game.

Deze ranks zijn beschikbaar in twee varianten: Valor ranks en Gloray ranks. Je stijgt in Valor als je matches voltooit. Glory draait enkel om het aantal matches dat je hebt gewonnen. Je krijgt ook positieve en negatieve punten als je wint of verliest. Beide ranks geven verschillende beloningen.

Destiny 2 is eind vorig jaar uitgebracht, maar heeft inmiddels al een grote update gekregen. Het is afwachten wat Bungie nog meer van plan is na de release van Warmind. Mogelijk volgt dit najaar weer een grote uitbreiding.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Destiny 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties