Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny 2: Warmind DLC release bekend

Plus Bungie tekent een roadmap uit.

Bungie heeft de releasedatum van de Warmind DLC voor Destiny 2 bekendgemaakt. De tweede uitbreiding lanceert op 8 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Warmind stuurt je naar 'nieuwe gebieden om nieuwe helden te ontmoeten en nieuwe vijanden te bevechten'. De release van de DLC luidt het begin van seizoen 3 in en valt samen de komst van onder meer private matches, een multi-emote system, exotic weapon masterworks en heroic strike modifiers.

Bungie brengt tevens een roadmap voor Destiny 2 uit waarin onder andere staat dat de pc-versie van de game in de zomer clan chat krijgt. Ook hint de ontwikkelaar naar een nieuw Seasonal Event dat in de zomer plaatsvindt.

Vanaf volgende maand zijn alle DLC maps voor Crucible mode overigens gratis verkrijgbaar. Dit om de matchmaking van de game niet verder te splitsen. Wie de maps in private matches wil gebruiken, moet wel nog steeds betalen.

Warmind is de tweede uitbreiding voor Destiny 2 na Curse of Osiris, dat vorig jaar uitkwam. Sanders Destiny 2 - Curse of Osiris DLC review lees je hier nog eens.

Over de auteur

Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Reacties