Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny 2 servers vandaag offline

Belangrijke aanpassingen.

Bungie heeft aangekondigd dat de Destiny 2 servers vandaag een poosje offline gaan.

Het onderhoud staat gepland van 17:00 uur tot 23:00 uur. Vanaf een uur van tevoren kun je al niet meer inloggen. Daarna kunnen spelers patch 1.1.1.1 downloaden, die een aantal aanpassingen met zich meebrengt.

Allereerst zijn er Masterworks-versies van Legendary wapens beschikbaar. Deze houden bij hoeveel kills je in PvP of in totaal hebt gemaakt en maken Orbs als je multikills scoort. Bovendien zijn de stats willekeurig, maar ook te 're-rollen' voor een kans op betere cijfers.

De meeste Faction vendors verkopen vanaf patch 1.1.1.1 hun unieke Faction gear, in ruil voor Legendary Shards en Faction Tokens. Xur verkoopt vanaf dan ook Fated Engrams, waar je een willekeurige Exotic uit krijgt die je nog niet in je verzameling hebt.

Wellicht nog het meest belangrijke voor spelers die Curse of Osiris nog niet hebben gekocht, is dat de blokkade op standaard Destiny 2 content wordt opgeheven.

Na de patch is alle content weer beschikbaar, met uitzondering van de Prestige Nightfall. Er wordt nagedacht over een derde moeilijkheidsgraad, die voor alle spelers beschikbaar is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties