Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny 2: Curse of Osiris DLC details gelekt

Mer-curieus.

De eerste details van de downloadable content voor Destiny 2 zijn gelekt. Volgens de Xbox Store heet het eerste DLC-pakket Curse of Osiris. Bungie heeft officieel nog niets bekendgemaakt.

De uitbreiding bevat extra missies en Adventures op de nieuwe planeet Mercurius. Hier verken je de regio Infinite Forest. Ook zorgt de uitbreiding voor nieuwe wapens, uitrustingen, Strikes en multiplayer maps.

De nieuwe planeet bevat waarschijnlijk een nieuwe Patrol Zone en The Lighthouse, die als nieuwe sociale zone fungeert. Er wordt geen melding van een nieuwe raid gemaakt.

Het verhaal draait mogelijk om de Guardian Osiris, die ooit de mentor van Vanguard Ikora Rey was. Volgens gamesite Kotaku moet je Osiris uit de handen van de Vex redden. In een Q&A video met Wired bevestigt Destiny-regisseur Luke Smith dat de game zich in de toekomst op de Vex richt.

Van het promotiemateriaal van de Season Pass kan worden afgeleid dat de uitbreiding om Osiris draait. Het logo van Osiris wordt namelijk in het materiaal gebruikt.

De tweede DLC expansion voor Destiny 2 draait mogelijk om de Warmind Rasputin. De eerste uitbreiding komt eind dit jaar uit. De tweede uitbreiding volgt begin 2018.

Destiny 2 is sinds 6 september speelbaar op de Playstation 4 en de Xbox One. De pc-versie lanceert op 24 oktober. Lees ook de 5 dingen die je over Destiny 2 moet weten. Op de site vind je tevens een overzicht met Destiny 2 info.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties