Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny 2: Curse of Osiris blokkeert content uit de standaardgame

Geen prestige meer.

Indien je nog niet in bezit bent van de Destiny 2: Curse of Osiris DLC, kun je nu een aantal onderdelen uit de standaardgame niet langer benaderen.

Curse of Osiris verhoogt de level cap van 20 naar 25 en je maximale power level naar 335. Ook verhoogt de DLC de eisen om de Prestige Nightfall te doen van 300 Power naar 330 Power. Heroic Strikes hebben de minimale eis van 270 Power, maar zijn nu zonder Curse of Osiris niet meer toegankelijk.

Ook de endgame content is vergrendeld achter de DLC. De Prestige Raid en Trials of The Nine zijn niet langer beschikbaar zonder dat je de uitbreiding hebt. Mocht de Xur locatie toevallig op Mercurius zijn, dan kun je ook niets van hem kopen.

Bungie mag dit dan wel eerder gedaan hebben met Destiny 1 toen The Dark Below uitkwam, maar dat maakt deze praktijk er niet beter op. Bovendien is het nog maar de vraag of Curse of Osiris wel de moeite waard is. De review lees je binnenkort op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties