Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny 2-aankondiging geteased op Instagram

UPDATE: Nu ook officeel bevestigd door Bungie.

Update: Bungie heeft het nieuw nu ook officieel bevestigd. Op 9 juni krijgen we om 18:00 uur meer info over de toekomst van Destiny 2. Een nieuwe teaser toont hoe The Drifter richting de maan Europa trekt.


Oorpronkelijk bericht: In een reeds verwijderde post op het Instagram-kanaal van Destiny 2 teaset ontwikkelaar Bungie een nieuwe aankondiging voor de game.

In een bijbehorend filmpje zien we Eris Morn moeizaam rondlopen in de sneeuw van de maan Europa. Volgens fans wijst dat op het begin van een gevecht tegen een nog onbekend ras. Op het einde van het filmpje zien we dat er op dinsdag 9 juni om 18:00 uur een officiële aankondiging volgt.

Waarom de ontwikkelaar de post offline haalde, is op dit moment niet duidelijk. We vermoeden dat de huidige protesten tegen racisme daar iets mee te maken hebben. Of de onthulling van volgende week nog doorgaat, is onduidelijk.

Verschillende andere ontwikkelaars annuleerden al evenementen om de antiracismebetogingen te steunen.. Zo stelt Sony de onthulling van de eerste PS5-games uit en lanceert Warzone Season 4 op een later tijdstip.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Destiny 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties