Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Desperados 3 release uitgesteld

Nog een paar hooibalen wachten.

Wat al even in de lucht hing, is nu ook officieel bevestigd door THQ Nordic. De release van tactische RTS-game Desperados 3 is uitgesteld. Normaal gezien zou de game eind vorig jaar uitkomen, maar de release is nu officieel uitgesteld naar deze zomer. Desperados 3 komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De eerste Desperados lanceerde in 2001 en was een op Commandos geïnspireerde strategiegame waarin je een groep personages in het Wilde Westen aanstuurt. De ontwikkeling is in handen van Mimimi Games, de ontwikkelaar van het gelijkaardige Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Om de uitgestelde releasedatum te compenseren, heeft THQ Nordic een nieuw personage in Desperados 3 onthuld. Doc McCoy is een premiejager die onder andere gas en gif gebruikt om vijanden te neutraliseren. het personage was eerder al speelbaar in de eerste Desperados.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties