Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Desperados 3 releasedatum bekend

Hup paardje, hup!

Via een nieuwe trailer maakt THQ Nordic de releasedatum van Desperados 3 bekend. De strategiegame komt op 16 juni uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Oorspronkelijk zou de game in 2019 uitkomen, maar die release werd uiteindelijk uitgesteld.

In de nieuwe trailer laat de uitgever ook zien wat hoofdpersonage John Cooper in zijn mars heeft. Die kan onder andere door muntjes te gooien vijanden en dieren afleiden. Als er iets meer vuurwerk nodig is, vervang je dat muntje gewoon door dynamiet. Daarnaast is het deze keer ook mogelijk om de tijd te vertragen om je strategie uit te werken.

De eerste Desperados kwam in 2001 uit en bracht dezelfde tactische gevechten die je kent van onder andere de Commandos-games. De ontwikkeling van de derde game is in handen van Mimimi Games, de ontwikkelaar van het gelijkaardige Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Eerder dit jaar werd via een trailer ook al Desperados 3 personage Doc McCoy voorgesteld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Desperados

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties