Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Demo's van Left 4 Dead 2 op komst

3 november te vinden op Steam en Xbox Live.

Left 4 Dead 2 is een belangrijke titel voor ontwikkelaar Valve. Een jaar geleden brachten ze het eerste deel uit en het transformeerde al snel tot een van de meest succesvolle co-op shooters van de voorbije twaalf maanden. Midden november komt het tweede deel alweer uit, maar tot die tijd kunnen we aan de slag gaan met een demo van Left 4 Dead 2.

Vanaf morgen kunnen alle mensen die een pre-order van Left 4 Dead 2 deden via Steam de testversie in huis halen. Mocht je dat niet gedaan hebben maar toch interesse vertonen in deze game, dan is diezelfde demo vanaf 3 november publiek beschikbaar, voor Jan en alleman.

Ook de X360-bezitters kunnen vanaf 3 november richting Xbox Live gaan voor de demo. Let wel dat dit aanbod enkel geldig is voor spelers met een Gold Membership. Maak je van XBL gebruik via een Silver Membership, dan moet je wachten tot 10 november om een voorsmaakje van Left 4 Dead 2 te krijgen.

Het volledige spel zal vanaf 17 november op Steam verkrijgbaar zijn. De winkelketens zullen Left 4 Dead 2 op 20 november in de winkelrekken leggen.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen