Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Demo Majin and the Forsaken Kingdom

Nu te verkrijgen via XBL, PSN volgt.

Het lijkt wel demo-dag vandaag. Eerder nog lieten we jullie weten dat de publieke testversie van Need for Speed: Hot Pursuit te downloaden viel, en nu mogen we ook aan de slag gaan met een demo van Majin and the Forsaken Kingdom.

Mensen met een Xbox 360 in huis kunnen de slechts 237.5 megabyte wegende demo nu downloaden. Hetzelfde bestand zal ook nog beschikbaar zijn via PSN, maar voorlopig hebben we nog geen specifieke datum.

Majin and the Forsaken Kingdom is een action/adventure die voor een groot stuk draait rond de samenwerking tussen jezelf en de Majin, een gigantisch beest. Samen moet je puzzels oplossen en teer-achtige monsters verslaan. Ontwikkelaar Game Republic beschrijft het spel als "een fusie tussen coöperatieve stealh- en actiegameplay". De uiteindelijk game zou ongeveer zo'n dertig uur van je tijd in beslag gaan nemen.

Wat we tot nu toe van het spel vinden kun je nalezen in onze hands-on preview. Majin and the Forsaken Kingdom zal rond het einde van dit jaar beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties