Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Demo Ratchet & Clank donderdag op PSN

Eerste versie draait rond robot Clank.

Donderdag lijkt een mooie dag te worden voor de PlayStation Store. Niet alleen krijgen we morgen eindelijk de kans om Abe's Oddysse en Abe's Exodus te downloaden, ook zullen er enkele nieuwe demo's verschijnen. De belangrijkste is ongetwijfeld eentje van Ratchet & Clank: A Crack in Time, al doet Sony er ons ook nog eens aan denken dat er binnen enkele weken nog een tweede demo zal verschijnen - zoals we jullie begin deze maand al lieten weten.

De eerste demo zal draaien rond Clank - de robot dus - en laat spelers The Great Clock vernietigen. Tijdens het testlevel zul je enkele 'time-based abilities' moeten gebruiken om puzzels op te lossen. In de volgende demo zal Ratchet de hoofdrol vertolken, al is het nog niet helemaal zeker wanneer we deze precies mogen verwachten. Ook de inhoudelijke details volgen later nog.

Ratchet & Clank: A Crack in Time ligt vanaf 27 oktober in de winkelrekken. Deze week nog presenteren we jullie onze review, alsook een interview met de mensen van Insomniac, de studio verantwoordelijk voor het spel. Tot dan is het een goed idee om eventjes een kijkje te nemen op de overvolle gamepage van het spel.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties