Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Demo MGS: Peace Walker te downloaden

Dat het in het Japans is negeren we.

Op de voorbije Tokyo Game Show kreeg Metal Gear Solid: Peace Walker heel wat aandacht van de aanwezige pers en consumenten. Misschien kwam dat door het feit dat de hoeveelheid nieuwe dingen die er op de TGS dit jaar te zien waren wat tegenviel, maar niemand zal ontkennen dat Hideo Kojima een erg sterke titel aan het ontwikkelen is voor de PSP.

alle bezoekers van de Tokyo Game Show konden bovendien volledig gratis een demo van het spel downloaden, en dat deden ze dan ook massaal. Vandaag is uitgever Konami zo vriendelijk om diezelfde demo via het internet aan te bieden zodat de hele wereld kan genieten van Metal Gear Solid: Peace Walker.

De demo is via deze link verkrijgbaar en laat je een korte tutorial spelen. Ook zijn er enkele nieuwe multiplayer missies beschikbaar. Het enige nadeel is dat de demo volledig in het Japans is en het dus wat moeilijk zal worden om alles te begrijpen.

Wij laten dat niet aan ons hartje komen en downloaden de demo terwijl we dit nieuwsbericht aan het schrijven zijn. Who, hij is al binnen? Daar gaan we!

Reacties