Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Demo en beta Mass Effect 3 krijgen datum

Demo voor januari, meer details in november.

Het nieuws dat Mass Effect 3 een multiplayer mode zal bevatten sloeg in als een bom. BioWare blies vriend en vijand uit hun sokken, maar natuurlijk kunnen we pas écht enthousiast worden wanneer we met deze nieuwe modi binnen de reeks aan de slag kunnen gaan. En gelukkig zullen we daar niet op moeten wachten tot het spel in de winkelrekken ligt, want er is een demo van Mass Effect 3 op komst.

Via de officiële Twitter pagina van het spel maakte BioWare namelijk bekend dat we in de loop van januari een demo van het spel mogen verwachten. Een specifieke datum en voor welke platformen de demo uit zal komen is voorlopig nog onduidelijk. Wel weten we dat de demo zowel single- als multiplayer segmenten zal bevatten.

Lijkt januari nog wat ver? Geen probleem, want de kans is groot dat we nog voor de release van de demo aan de slag zullen mogen gaan met de MP-beta van Mass Effect 3. Het is alvast geweten dat iedereen die Battlefield 3 koopt een code krijgt die toegang moet geven tot de aankomende beta, die op alle platformen te downloaden zal zijn. Wanneer de beta van start gaat is echter nog niet geweten, maar als we BioWare mogen geloven zullen we daar nog vóór het einde van dit jaar duidelijkheid rond krijgen.

Mass Effect 3 verschijnt in maart 2012 voor de PS3, X360 en PC.

De allereerste trailer rond de multiplayer modus in Mass Effect 3.

Reacties