Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Del Toro's inSANE wordt een trilogie

En misschien zelfs een film.

THQ heeft in een persbericht wat meer info vrijgegeven over inSANE, waaronder een bevestiging van het gerucht dat het om een trilogie zou gaan.

Daarnaast maakt het persbericht ook duidelijk dat de IP van inSANE in de handen ligt van THQ, maar del Toro behoudt het recht op "alle vormen van gefilmde entertainment producten". Dus, als er een film komt, dat zal het die van del Toro en del Toro alleen zijn.

Ten slotte, hoewel we haast niets weten over de inhoud van de game, gaf del Toro nog een cryptische uitleg over wat we mogen verwachten.

"Met deze nieuwe serie van video games, wil ik spelers meenemen naar een plaats die ze nog nooit eerder gezien hebben, waar elke actie hun eigen zin van moraliteit en realiteit in vraag stelt," wist de man te zeggen.

Hoe prominent dit allemaal zal zijn in de uiteindelijke games, valt nog te bezien. Toch kan je er niet omheen dat de man achter Pan's Labyrinth, Blade II en Hellboy niet veel moeite zal hebben om ons mee te voeren naar "een plaats die we nog nooit eerder hebben gezien".

Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties