Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deep Silver: "Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling"

Kom waarschijnlijk in 2023 uit.

Uitgever Deep Silver laat weten dat Dead Island 2 nog steeds "actief wordt ontwikkeld". Die game komt waarschijnlijk ergens voor eind maart 2023 uit. Dat gebeurde tijdens een Q&A-sessie met Embracer Group-topman Lars Wingefors.

Omdat de release nog niet officieel is aangekondigd door de uitgever, wou Wingeforser niet verder ingaan op de onthulling van de presentator. Hij leek daarbij echter het tegenovergestelde te doen door te teasen dat de volgende onaangekondigde triple-A game wel degelijk Dead Island 2 is.

Daarnaast zie je dat de presentatie een afbeelding bevat waarop je alle eerder uitgebrachte en nog te releasen projecten van Koch Media Publishing ziet. Bij die projecten horen games als Saints Row The Third Remastered, Payday 3 en dus ook Dead Island 2.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties