Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Decidueye komende twee weekenden beschikbaar in Pokémon Scarlet en Violet Black Crystal Tera Raids

Gekristaliseerde ogen.

The Pokémon Company meldt dat Decidueye van 17 maart om 00:00 uur tot en met 19 maart om 23:59 uur en van 24 maart om 00:00 tot en met 26 maart om 23:59 uur in Pokémon Scarlet en Violet Black Crystal Tera Raids te vinden is.

Decidueye is tijdens dat gevecht een Flying Tera-type met Mightiest Mark. Je kunt deze Pokémon nergens anders in Pokémon Scarlet en Violet vinden. Gezien het moeilijkheidsniveau van de raid zul je met andere spelers moeten samenwerken.

Je kunt deze Decidueye maar een keer per opslagbestand vangen, maar nadien is het wel nog mogelijk om mee te doen aan deze Tera Raids om extra beloningen te ontvangen.

Om mee te doen aan deze speciale raid heb je een Nintendo Switch Online-abonnement nodig. Je moet ook bepaalde verhaalrelateerde zaken in de postgame doen en daarna het laatste Poké Portal News downloaden.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties