Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deathloop release uitgesteld naar volgend jaar

Thuiswerk is de schuldige

Ontwikkelaar Arkane Lyon stelt de release van zijn nieuwe game Deathloop uit. De game zou normaal gezien eind dit jaar nog uitkomen voor de pc en PlayStation 5, maar wordt nu uitgesteld naar het tweede kwartaal van 2021. Op een later moment komt de game ook nog steeds naar de Xbox Series X.

Als reden verwijst de ontwikkelaar naar de coronamaatregelen. Het verplichte thuiswerk zorgt voor de nodige complicaties en vertragingen, waardoor de geplande releasedatum niet langer haalbaar is.

Deathloop is tijdens de E3 2019 aangekondigd. De game volgt Colt en Julianna, twee huurmoordenaars die het op elkaar hebben gemunt en in een zich steeds herhalende time loop vastzitten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties