Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deathloop release opnieuw uitgesteld

Zit vast in een corona-loop.

De Deathloop release wordt opnieuw uitgesteld. De release verschuift van 21 mei naar 14 september 2021. Dat maakt ontwikkelaar Arkane Studios bekend via Twitter.

De studio stelt de game uit omdat het de gezondheid en veiligheid van het team niet kan garanderen. Uitstel is echter geen afstel, want door de release te verschuiven krijgt de ontwikkelaar meer tijd om een 'leuke, stijlvolle en breinbrekende spelerservaring' te bieden.

Verder verontschuldigt Arkane zich voor het verschuiven van de release naar september en bedankt het zijn gepassioneerde en enthousiaste fans. De ontwikkelaar belooft ook om 'binnenkort' meer van de game te tonen.

Aanvankelijk zou Deathloop eind 2020 uitkomen. Dat mocht niet zijn, want in augustus van vorig jaar werd de Deathloop release uitgesteld naar 2021. Enkele maanden later werd die datum concreet gemaakt en zou Deathloop in mei uitkomen. Corona dacht daar echter anders over en zorgt er nu voor dat de game pas midden september te spelen is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties