Skip to main content

Deathloop nu te koop - 5 dingen die je moet weten

Hardlo(o)pen.

Deathloop is vanaf vandaag te koop. Er wordt al lang naar de game uitgekeken en met recht en reden - het belooft een bijzonder interessante game te worden.

Waarom moet je overwegen om Deathloop te kopen? Goed dat je het vraagt! Hier geven wij je vijf korte dingen die je moet weten.

  • Zoals de naam al impliceert draait Deathloop volledig om een 'loop' (een tijdsperiode die zich herhaalt), namelijk één specifieke nacht waarbij de inwoners van het eiland Blackreef een feest organiseren.
  • Jij speelt als Colt, een huurmoordenaar die tijdens die nacht 8 verschillende doelwitten moet uitschakelen.
  • Je gebruikt daarvoor een combinatie van sluipen, acrobatie en actie die je vast wel herkent als je de Dishonored-reeks of Prey hebt gespeeld, die ook ontwikkeld werden door Arkane Studios.
Bekijk op YouTube
  • Deathloop heeft een innovatieve multiplayermodus waarbij een andere speler de rol aan kan nemen van Julianna, die de taak heeft om Colt uit te schakelen; de multiplayer van Deathloop is weliswaar volledig optioneel.
  • Deathloop is een tijdelijke console exclusive voor de PlayStation 5; je kunt de game dus een jaar lang enkel op de PS5 en pc spelen.

Zo, nu ben je helemaal op de hoogte van wat Deathloop is en waarom je het eventueel zou kopen. Dat kun je trouwens via onze partner Bol.com en de link hieronder. Heel veel gameplezier!

Read this next