Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Death Stranding trailer toont nieuwe personages

Mads Mikkelsen en...Guillermo del Toro?

Hideo Kojima onthult tijdens The Game Awards 2016 een nieuwe trailer voor Death Stranding. In het filmpje zijn filmregisseur Guillermo del Toro en acteur Mads Mikkelsen te zien.

Eerder doken er al geruchten op dat Mikkelsen (Casino Royale, Hannibal) een rol speelt in de nieuwe game van Kojima. Del Toro was eerst betrokken als consultant voor het inmiddels geschrapte Silent Hills.

In de trailer loopt Del Toro door een verwoest landschap met een mechanisch object in zijn handen. Het object blijkt een baby te bevatten. Later is ook kort Mikkelsen te zien als leider van een groep skeletten.

Death Stranding is dit jaar op de E3-beurs onthuld. Eerder dit jaar raakte ook bekend dat Death Stranding een actiegame in een open wereld is. De game heeft nog geen officiële releasedatum.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Death Stranding release, trailer, gameplay en alles wat we weten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties