Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Death Stranding release bekendgemaakt

Handjes bij elkaar.

Tijdens een livestream is de releasedatum en de nieuwste trailer van Death Stranding onthuld. Tevens is er meer gameplay getoond.

In de trailer zijn er elementen van het craftingsysteem en de combat te zien. Zo bouw je ladders om hogerop te komen en verlies je items als je door vijanden geraakt wordt. Ook stealth speelt een grote rol, en zijn de bovennatuurlijke elementen nog altijd enorm bizar en mysterieus.

De trailer is onthuld op het Twitch-kanaal van PlayStation. Het scherm was aanvankelijk bedekt met een zwarte olie. Naarmate er meer mensen naar de livestream keken, verschenen er handafdrukken die steeds meer van de trailer onthulde. Dat verwijst ook naar het thema van verbintenis, dat een belangrijke rol in de game speelt.

Hoewel de rode draad van de game langzaam duidelijker wordt, roept de trailer steeds meer vragen op. De releasedatum is in ieder geval nu wel duidelijk. Death Stranding komt op 8 november uit voor de PlayStation 4. Tijdens E3 2018 liet Kojima Productions de eerste Death Stranding gameplaybeelden zien.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Death Stranding

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties