Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Death Stranding-producent hint naar Photo Mode voor PlayStation 4

Kojima zoekt fotografen.

Hideo Kojima laat via een tweet zien hoe de Photo Mode van Death Stranding werkt in de pc-versie van de game. Daarbij laat hij weten de modus mogelijk ook naar de PlayStation 4 komt via een nieuwe update.

Death Stranding kwam vorig jaar exclusief naar de PlayStation 4. In de game krijgt hoofdpersonage Sam Porter de taak om door een verwoest landschap te reizen en de toekomst veilig te stellen. Omdat de omgevingen van de game er erg indrukwekkend uitzien, is het daarom niet zo vreemd dat fans graag een fotomodus willen.

Of Kojima ons in de maling neemt, is niet zeker. Wat we wel zeker weten, is dat Death Stranding in juni een pc-versie krijgt. Twijfel je om de game in huis te halen voor de PlayStation 4 of binnenkort voor de pc? Dan kan onze Death Stranding review je daarbij misschien helpen.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen