Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Hideo Kojima maakt bekend dat Death Stranding niet langer exclusief naar de PlayStation 4 komt. De game komt volgende maand nog steeds eerst naar de console van Sony, maar vanaf volgende zomer kunnen ook pc-gamers aan de slag met de game. Een definitieve releasedatum voor de pc-versie is er voorlopig nog niet.

Death Stranding is de eerste game van Kojima sinds hij in 2015 Konami verliet. Het is nog steeds onduidelijk hoe de game precies in elkaar zit. Je verkent een soort van post-apocalyptische wereld waarin dieren en planten nagenoeg zijn uitgestorven. Het hoofdpersonage wordt vertolkt door Norman Reedus.

Eigenaars van een PlayStation 4 hoeven niet meer zo lang te wachten. Vanaf 8 november is de game immers beschikbaar. Onze Death Stranding review komt er spoedig aan. In afwachting vind je op de site alvast alle Death Stranding info.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties