Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Death Stranding Director's Cut aangekondigd

Inclusief kartonnen dozen?

Tijdens Summer Game Fest 2021 heeft Hideo Kojima de Death Stranding Director's Cut voor PlayStation 5 aangekondigd. Na een uitgebreid interview met Kojima, waarin hij onder andere sprak over de coronapandemie in Japan, kregen we een eerste trailer te zien.

Die trailer staat vol referenties naar de Metal Gear Solid-reeks. Zo zien we hoofpersonage Sam nabij enkele patrouilerende guards, en overweegt hij zelfs even om zich in een kartonnen doos te verstoppen.

Of de nieuwe versie van Death Stranding effectief een stealth game is, is onduidelijk. Het zou niet de eerste keer zijn dat Kojima zijn fans om de tuin leidt. Binnen enkele weken weten we meer, wanneer de Director's Cut verder wordt toegelicht.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties