Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Death Stranding 2 officieel aangekondigd

Met Léa Seydoux in de hoofdrol?

Via een trailer op The Game Awards is Death Stranding 2 officieel aangekondigd. Normal Reedus krijgt opnieuw een belangrijke rol, maar het lijkt er op dat daarnaast ook het personage van Léa Seydoux speelbaar is.

De belangrijke rol voor Léa Seydoux werd eerder al geteased op sociale media. In de eerste Death Stranding speelde Seydoux de rol van Fragile. Daarnaast is ze vooral bekend van haar rol als Madeleine Swann is de James Bond-films Spectre en No Time to Die.

De indrukwekkende cast bevat daarnaast ook Troy Baker, Elle Fanning and Shioli Kutsuna. Het is intussen ook duidelijk dat Death Stranding 2 een werktitel is. Een officiële naam volgt later, wanneer we dichter bij een uiteindelijke releasedatum komen.

Onze redacteurs waren het destijds quasi unaniem eens over de hoge kwaliteit van de eerste game. Onze mening lees je in de Death Stranding review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties