Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deadfall Adventures: Heart of Atlantis in zomer naar PlayStation 3

De wereld over voor een juweeltje.

The Farm 51 kondigt aan dat de first-person shooter Deadfall Adventures: Heart of Atlantis in de zomerperiode uitkomt voor de PlayStation 3. Het betreft een uitgebreide overzetting van de originele Deadfall Adventures, dat afgelopen november uitkwam op de pc en Xbox 360.

In de game kruip je in de schoenen van avonturier James Lee Quartermain. Als hem ga je op zoek naar het juweel uit de titel van de game. Daarvoor reis je de hele wereld over en verken je tempels en ruïnes in woestijnen, jungles en bevroren grottenstelsels. Daar neem je het met je zaklamp en geweer onder meer op tegen huurlingen, zombies en mummies. Onderweg los je puzzels op in de omgeving.

De Poolse ontwikkelaar The Farm 51 is voornamelijk bekend van Painkiller: Hell and Damnation. Ook werkt de studio aan Get Even, een shooter die in 2015 uitkomt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties