Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Space remake trophies bekendgemaakt

Secret Space.

TrueTrophies heeft de trophies van Dead Space remake op PlayStation 5 ogelekt via zijn website. Voorlopig zijn er nog geen achievements voor de Xbox Series X/S-versie bekendgemaakt.

Dead Space remake bevat 48 trophies, waarvan 35 bronzen, 10 zilveren, 2 gouden en 1 platinum. Dankzij de trofee-lijst ontdek je dat de game een geheim einde heeft. Wie dat einde te zien krijgt, verdient daarvoor de Reunion-trofee.

Trofeejagers krijgen verder ook nog trophies voor het voltooien van chapters, het uitspelen van de remake op specifieke moeilijkheidsgraden en het verslaan van een bepaald aantal vijanden met een vooraf bepaald wapen.

De volledige lijst met trophies vind je op de True Trophies-website.

Dead Space remake is op 27 januari beschikbaar. Wie Dead Space remake pre-ordert via Steam krijgt er een gratis exemplaar van Dead Space 2 bij.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Dead Space (remake)

PS5, Xbox Series X/S, PC

Ending

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties