Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Space 2 gaat bijna in productie

Wij schatten: release eindejaar 2010.

EA heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze Dead Space als een franchise zien die doorheen de jaren zal groeien. Kijk maar naar Dead Space: Extraction, de Wii-game binnen het horror universum die binnen enkele dagen in de winkelrekken te vinden zal zijn. Op de 'echte' opvolger zal het echter nog een tijdje wachten zijn, maar ontwikkelaar Visceral Games steekt ons alvast een hart onder de riem.

"Het vervolg op Dead Space zit momenteel in de laatste pre-productie fase, wat wilt zeggen dat het echte werk over enkele maanden van start kan gaan. Er zijn bovendien al heel wat elementen klaar, zoals de combat mechanics", aldus Visceral.

Ook is de ontwikkelaar volop aan het zoeken naar nieuwe mensen om aan hun team toe te voegen. Ben jij toevallig een "lead combat and controls designer", schraap dan snel een CV bij elkaar en stuur deze op naar de kantoren van Visceral Games. En wie weet, misschien werk jij binnenkort wel mee aan Dead Space 2.

Wanneer het spel uiteindelijk zal verschijnen laat EA nog in het midden, maar het einde van 2010 lijkt ons een goede gok.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen