Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Rising 4: Frank's Big Package release bekendgemaakt

Dodenmars.

Capcom maakt de releasedatum van Dead Rising 4: Frank's Big Package bekend. De game lanceert op 5 december op de PlayStation 4. Eerder werd de game uitgebracht voor de pc en de Xbox One.

De speciale editie bevat de game en alle andere eerder gepubliceerde content. Er is daarnaast een Capcom Heroes-modus aanwezig, waarin je als Frank West toegang hebt tot de kleding en speciale aanvallen van klassieke Capcom-karakters. Deze modus wordt ook aan de pc- en Xbox One-versie toegevoegd.

Dead Rising 4: Frank's Big Package bevat:

  • Dead Rising 4
  • Alle downloadable content, waaronder de Stocking Stuffing Holiday Pack, Frank Rising en Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf
  • Alle bonusinhoud, waaronder de My Bloody Valentine Pack, de Candy Cane kruisboog, de Slicecycle, de Sir-Ice-A-Lot, de Ugly Winter Sweater en de X-Fists

Lees ook ons overzicht met 5 dingen die je over Dead Rising 4 moet weten.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties