Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Rising 2 verschijnt nog in 2010

Capcom maakt eveneens een film rond game.

Nadat we jullie vandaag nieuws konden brengen rond de data waarop ontwikkelaar Capcom het interessant uitziende Lost Planet 2 en het met extra's uitgeruste Super Street Fighter IV zou uitbrengen in combinatie met de aankondiging van een Monster Hunter MMO voor de Xbox 360 zou je nog bijna vergeten dat men in Japan aan nóg een game werkt: Dead Rising 2.

Het spel is al een hele tijd uit de schijnwerpers verdwenen, maar dat wilt zeker niet zeggen dat men de zombie slasher vergeten is. Deeltje één wist heel wat mensen te bekoren, en na het verschijnen van een interessante trailer staan de verwachtingen rond Dead Rising 2 hooggespannen. Ook Capcom weet dit, en daarom willen ze vandaag nog even benadrukken dat het spel nog voor het einde van 2010 in de winkelrekken te vinden zal zijn.

Verder lijkt Capcom ook te werken aan een live action movie die de release van Dead Rising 2 moet versterken. Deze film zal door het leven gaan als 'Zombrex: Dead Rising Sun', en dat is zowat alles wat we jullie hier momenteel over kunnen vertellen.

Een meer precieze releasedatum voor beide titels blijft voorlopig echter uit. Toch is het een hele geruststelling dat Dead Rising 2 niet van de radar verdwenen is. Na Left 4 Dead 2 gespeeld te hebben voelen we drang nu al terug opkomen om weer wat zombieschedels aan gort te slaan/knallen/zagen/rijden/...

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen