Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Rising 2: Case West nog voor dit jaar

Frank West opnieuw van de partij.

Capcom maakte bekend dat de epiloog van Dead Rising 2 vanaf 27 december exclusief op Xbox Live terug te vinden zal zijn. Het extra hoofdstuk zal je 800 MSP lichter maken.

In Case West slaan de hoofdpersonages uit de eerste en tweede Dead Rising, respectievelijk Frank West en Chuck Greene, de handen in elkaar om het verdachte bedrijf Phenotrans te infiltreren en uit te vissen wat daar gaande is.

Nieuwe combowapens en vooral meer zombies maken de hoofdbrok uit van deze DLC. Ook zal het opnieuw mogelijk zijn om in co-op met een vriend samen wat ondode rakkers uit hun lijden te verlossen.

Capcom heeft de smaak duidelijk te pakken. Case Zero legde hen drie maand geleden al geen windeieren -wat mogelijk de verdubbeling in prijs voor deze episode verklaart- en zolang Case West van dezelfde kwaliteit is, laten wij ons met plezier nog een keer infecteren. Wat we van het originele Dead Rising 2 vonden kun je uiteraard ook op Eurogamer België lezen, en dat in onze review rond het spel.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties