Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Or Alive 6 laat je tegen betaling de haarkleur van personages aanpassen

Discussie rond microtransacties laait opnieuw op.

Een nieuwe update voor Dead Or Alive 6 maakt het vanaf nu mogelijk om de haarkleur van personages aan te passen. Het grote minpunt is dat je voor elke kleuring een premium ticket moet kopen. En dat laatste valt niet in goede aarde bij de fans.

De optie om het haar van je personage te kleuren zit sinds 25 februari in de game Het is echter niet mogelijk om voorgaande haarkleuren bij te houden in je inventaris. Die verdwijnen namelijk nadat je een andere kleuroptie koopt. Om hun ongenoegen te uiten, spuwen veel fans hun gal via Twitter.

Uitgever Koei Tecmo is sowieso niet vies van microtransacties. Zo voegde het bedrijf eerder dure nieuwe kledij aan de game toe. Bovendien bevatten voorgaande uitbreidingspakketten van Dead or Alive 6 volgens YouTuber EmeryReigns gerecycleerde content. Hoe de game afgezien van die vervelende microtransacties speelt, lees je in onze Dead Or Alive 6 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties