Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead or Alive 5 Ultimate deze herfst naar Europa

Atelier Meruru Plus: The Apprentice of Arland en Toukiden naar PS Vita.

Tecmo Koei bevestigt dat Dead or Alive 5 Ultimate, Atelier Meruru Plus: The Apprentice of Arland en Toukiden naar Europa komen. Alle games zijn te spelen op Tecmo Koei's stand tijdens de aanomende E3.

Dead or Alive 5 Ultimate komt 3 september in Europa (en Amerika) uit op de PlayStation 3 en Xbox 360. Deze versie heeft de extra modi uit de game Dead or Alive 5 Plus (PS Vita): Skill Info Plus en tutorials. De game biedt ook extra personages (e.g., Momiji uit de Ninja Gaiden-reeks) en omgevingen (zoals Sky City Tokyo, ook uit Ninja Gaiden).

De bibliotheek van de PlayStation Vita krijgt ook uitbreidingen. Atelier Meruru Plus: The Apprentice of Arland verschijnt 3 september in Europa en Toukiden in het vierde kwartaal van 2013. Atelier Meruru Plus maakt onderdeel uit van de Atelier-serie. In de serie zijn het vinden en mengen van ingrediënten belangrijk - je speelt immers een alchemist. In Toukiden bestuur je een mannelijke of vrouweijke krijger die verscheidene demonen bestrijdt. Het is mogelijk vijanden in stukken te scheuren. Zo verzwak je verschillende delen van het lichaam voordat je je tegenstander "reinigt en uitschakelt." Toukiden komt ook naar de PlayStation Portable, Sony's oudere handheld.

Als je net als Eurogamer Benelux naar de E3 2013 reist, kan je deze spellen aan de stand van Tecmo Koei proberen.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties