Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Island patch op launch day

Enorme hoeveelheid bugs moet weg.

Dead Island, de zombie rpg van Techland, is nog niet eens uit of er is al een patch aangekondigd. De game, die vrijdag (9/09) wordt uitgebracht, kreeg zoveel kritiek van reviewers in verband met bugs dat er op launch day al een patch komt. De patch zou verschillende problemen met instabiliteit, verdwijnende inventories en de onmogelijkheid om side-quests op te lossen moeten aanpassen.

Daarboven komen dan nog eens de geruchten dat de build die kan worden gekocht op Steam een simpele Xbox360 port zou zijn. Enkele oplettende gebruikers zagen dat de XML-code melding maakt dat de build de "Xbox Live Submission Project Version" is. Het zou dus gaan om een build die gebruikt werd tijdens de development van de Xbox versie. Of het een fout is van Techland of echt hun bedoeling is voorlopig nog niet geweten. Sommige gamers wijzen er alvast op dat deze build ervoor zorgt dat er een cheat-mode en een noclip mode beschikbaar zijn. Ook zouden sommige bugs aan deze foute versie te wijten zijn.

De Dead Island release trailer
Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties