Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Island 2 niet langer in ontwikkeling bij Yager

Deep Silver wil 'het vervolg dat fans verdienen.'

Dead Island 2 is niet langer in ontwikkeling bij Yager Development, zo maakt uitgever Deep Silver bekend. De game komt nog steeds uit, maar momenteel is onbekend wie het werk van de studio overneemt.

Een reden voor het besluit is niet gegeven. Wel zegt Deep Silver dat het 'de fans van Dead Island het vervolg wil geven dat ze verdienen.' "Daarom scheiden nu onze wegen met Yager," aldus de uitgever in een persbericht. "We blijven werken aan het verwezenlijken van onze visie voor Dead Island 2 en delen later meer informatie."

Sander sprak vorig jaar op de gamebeurs Gamescom nog met Yager voor zijn Dead Island 2 preview. De game stond destijds gepland voor 2015, maar onlangs werd bekend dat Dead Island 2 is uitgesteld naar 2016.

Yager was eerder verantwoordelijk voor Spec Ops: The Line. "Na jaren aan een game gewerkt te hebben waarin je onschuldigen het leven afneemt, is het hersenloos zombies afslachten een fijne break," vertelde Yagers Bernd Diemer vorig jaar nog aan Sander.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties