Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead by Daylight krijgt Silent Hill DLC

Een stille dood.

Dead by Daylight krijgt in de loop van volgende maand Silent Hill DLC voor pc en console. Dat vernemen we via een blogbericht en een bijbehorende trailer.

De nieuwe DLC voor Dead by Daylight krijgt de naam Silent Hill Chapter en voegt de Midwich Elementary School map, de killer Pyramid Head en de survivor Cheryl Mason aan de game toe. Aangezien alle voorgaande DLC van de game in het verleden tegen betaling werden aangeboden, vermoeden we dat je ook voor deze add-on zult moeten betalen.

Er was lang sprake van een nieuwe Silent Hill, geregisseerd door Hideo Kojima. Die game werd echter geannuleerd, waarna Kojima zijn ontslag bij Konami kreeg en zijn eigen studio Kojima Productions startte. Die studio stond onder andere in voor Death Stranding, maar verloor onlangs een Metal Gear Solid-veteraan nadat die Kojima Productions inruilde voor Tencent Europe.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties