Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Transformers vechten het vlak voor je deur uit

Het bloemenhofje van de buurvrouw is er al aan.

De jongste Transformersgame, Fall of Cybertron, mag dan wel al een paar weken uit zijn, maar de recalemcampagnes gaan gewoon verder. De jongste stunt die Dark Moon Studios op de wereld loslaat is er eentje waar de robots het letterlijk op jouw stoep komen uitvechten.

Als je naar deze site surft en je adresgegevens invult, krijg je een filmpje te zien waar Decepticon en Autobot in jouw straat beginnen te vechten. Wie hierdoor zin krijgt om de game te spelen, raden we aan om eerst onze review eens te bekijken, want misschien is het spel uiteindelijk toch niets voor jou.

Mensen die het spel al in hun bezit hebben, hebben ook een reden om terug naar de online slagvelden te trekken, want vanaf vandaag voegen de Dinobots zich in de multiplayerstrijd. Of je bekijkt het filmpje nog een keer om te zien hoe de robots de woonst van je schoonmoeder met de grond gelijkmaken, dat kan ook altijd.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen