Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Social Club functies in L.A. Noire

Rockstar heeft interessante online plannen.

De Rockstar Social Club kwam het eerst tevoorschijn in Grand Theft Auto IV, maar leek pas echt volop gebruikt te worden in Red Dead Redemption. Spelers die een van dé games uit 2010 verbonden met de community hub kregen op regelmatige basis uitdagingen, nieuwe kostuums en ander moois op hun bord.

Nu blijkt dat ook L.A. Noire verbonden kan worden met je Social Club-account, en vandaag laat Rockstar ons weten wat zoal de voordelen zijn van die link.

Ten eerste krijgt iedere spelers die het spel linkt met zijn of haar Social Club volledig gratis het 'Chicago Lightning' kostuum. Eens hoofdpersonage Cole dit aantrekt zal hij beter kunnen schieten met shotguns en machinegeweren. Tof cadeautje, maar er is meer!

De Social Club zal tijdens L.A. Noire ook gebruikt kunnen worden als een soort van "Wie Wordt Multimiljonair" tijdens moeilijke momenten. Net zoals in het bekende spelprogramma met onze goede vriend Walter Grootaers kun je tijdens moeilijke moordzaken namelijk een "vraag het publiek" levenslijn inschakelen door je verdiende 'intuition points' in te zetten.

Vervolgens krijg je percentueel te zien hoe alle met de Social Club verbonden L.A. Noire spelers de zaak opgelost hebben aan de hand van de beschikbare antwoorden en vragen die Cole voor handen heeft tijdens het oplossen van een zaak. Hoe dit alles precies in z'n werk gaat zullen we pas te weten komen wanneer L.A. Noire binnen enkele weken in de winkelrekken ligt.

Daarnaast kun je ook ten alle tijden gaan kijken in de completion list. Zo kun je ontdekken welke dingen je nog moet doen om het spel voor de volle honderd procent uit te spelen. Via de Social Club kun je bovendien ook de behaalde Achievements van je vrienden checken - niet onbelangrijk voor personen die zich druk maken over de lengte van hun digitale penis.

L.A. Noire verschijnt op 20 mei voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Rising through the Ranks in L.A. Noire.
Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties