Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Sims 4: Uitgebreid Breien DLC komt eind juli uit

Breit de eindjes aan elkaar.

Het door de community gekozen Uitgebreid Breien accessoirespakket voor De Sims 4 komt op 28 juli uit voor pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

In dat accessoirespakket krijg je de kans om een volleerd breimeester te worden. Dat doe je door te beginnen met makkelijke projecten zoals sokken en te eindigen met moeilijkere zaken zoals truien, onesies en zelfs een jasje voor je brievenbus. Om je Sims een handje te helpen, bevat het pakket ook een schommelstoel die ervoor zorgt dat je Sim beter gaat breien.

Om van al die afgewerkte breiwerkjes af te geraken, bevat Uitgebreid Breien ook de in-gamewinkel Fopsy. Daar koop en verkoop je allerhande breiwerkjes in ruil voor Simdollars. Volgens Electronic Arts krijgen beginnende spelers daardoor de kans om breiwerkjes van uitstekende kwaliteit in huis te halen.

Naast het Uitgebreid Breien accessoirespakket kun je sinds 5 juni ook aan de slag met De Sims 4 Ecologisch Leven. Heb je door de bovenstaande trailer opeens zin om de game te spelen, check dan zeker onze Sims 4 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties