Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Sims 4 Ecologisch Leven krijgt gameplaytrailer

Ecologische creativiteit verzekerd!

De eerder aangekondigde Sims 4 Ecologisch Leven Expansion Pack krijgt nu ook een volwaardige gameplaytrailer. Die toont meer van het uitbreidingspakket dat op 5 juni lanceert voor Mac, pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Ecologisch Leven speelt zich af in het mooie maar eco-onvriendelijke Evergreen Harbor. Daar verklein je je ecologische voetafdruk door hernieuwbare energie te gebruiken en de andere inwoners te overtuigen om meer te recycleren.

Elke beslissing die je neemt, heeft daardoor een directe impact op de game. Verder krijgen we ook alvast een voorsmaakje van de twee nieuwe carrières als civiel ontwerper of freelance vervaardiger. Die zorgen voor de nodige dosis ecologische creativiteit.

Heb je door de bovenstaande trailer opeens zin om de game te spelen, check dan zeker onze Sims 4 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties