Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De PlayStation Summer Sale is begonnen

Spendeer nog meer deze zomer!

Is je portemonnee behoorlijk geslonken tijdens de Steam Summer Sale, en heb je besloten om nu toch echt even rustig aan te doen met je zuurverdiende centen? Dan heb je pech, want Sony introduceert vanaf morgen de PlayStation Summer Sale.

De speciale actie loopt van 1 augustus tot en met 5 september en kent zeven 'deals' die elk enkele dagen duurt. Zo is van 1 tot 4 augustus FIFA 12 verkrijgbaar voor €29.99, in plaats van €69.99. PlayStation Plus leden krijgen er alle DLC er gratis bij.

Andere deals die in de pijpleiding zitten zijn L.A. Noire Complete Collection voor €23.99 in plaats van €39.99, met 15% korting extra voor PS-Plus leden. Midnight Club: Los Angeles Complete Edition zal verkrijgbaar zijn voor €17.99, met 25% extra korting.

Hele Blu-ray games, PSN titels, PSOne Classics, PS Mini's, PSP Games... het zal allemaal onderdeel worden van deze Summer Sale. Voor alle aanbiedingen zal je de komende tijd de PlayStation Blog goed in de gaten moeten houden.

Getagged als

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties