Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De laatste Eurogamer Expo Developer Sessions van 2013

Project Godus, Thief, Murdered: Soul Suspect, de toekomst van Ouya en Wasteland Kings.

Vandaag is alweer de laatste dag van de Eurogamer Expo te Londen. Onze Britse collega's houden daar jaarlijks een eigen gamesevenement. Dit keer zijn onder andere de Xbox One en de PlayStation 4 op de beursvloer speelbaar. Helaas, een ticket boeken heeft geen zin meer. De show is volledig uitverkocht: 70.000 bezoekers maken er hun opwachting.

Eurogamer Benelux zorgt dat je er toch een beetje bij bent. Hier kan je namelijk de live streams volgen van alle Developer Sessions. En dat zijn er heel wat! Vandaag staan de laatste sessies op het programma:

Project Godus - 13:00 uur
Thief - 14:00 uur
Murdered: Soul Suspect - 15:00 uur
De toekomst van Ouya - 16:00 uur
Wasteland Kings -17:00 uur

Alle livestreams vind je op deze pagina. Dat is wel zo handig!

13:00 - Project Godus (22Cans)

Vindt Peter Molyneux de God-game opnieuw uit met Project Godus? Hij is zelf op de Expo aanwezig om je dat te vertellen.

14:00 - Thief (Eidos Montreal)

Thief is terug van weggeweest. Volg deze livestream om te zien hoe Eidos Montreal meesterdief Garrett na tien jaar opnieuw op de kaart zet.

15:00 - Murdered: Souls Suspect (Airtight Games)

Murdered: Souls Suspect is een detective-game waarin je de moord op jezelf moet oplossen. Hoe dat werkt, legt ontwikkelaar Airtight Games je uit.

16:00 - De toekomst van Ouya (Ouya)

De Android-spelcomputer Ouya heeft nu niet bepaald een vliegende start, maar de toekomst is hoopvol. Ouya-topvrouw Julie Uhrman vertelt je daarover.

17:00 - Wasteland Kings (Vlambeer)

De Developer Sessions worden afgesloten door de Nederlandse studio Vlambeer, bekend van Ridiculous Fishing en het aankomende Luftrauser. Wordt Wasteland Kings ook een klinkend succes?

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties