Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De July Jubilee Bundle vraagt om jouw centjes

Zes games, minder dan 6 euro.

Er is een nieuwe Indie Bundle geland op de site van indieroyale. Het gaat om zes games van onafhankelijke ontwikkelaars (op eentje na) die je (momenteel) vanaf 4.52 euro in je bezit krijgt. Wie meer dan 6.73 euro wilt neertellen krijgt er nog een cd bovenop. Het gaat om volgende games:

  • Puzzle Agent: een game van Telltale Games (alle Lego games, Tales of Monkey Island, Wallace en Gromit games en recent de Walking Dead reeks). In dit spel mag je jezelf door een in een leuke cartoonstijl getekende stad puzzelen om alle vreemde gebeurtenissen op de plek te verklaren.
  • Geneforce Saga: Het gaat hier om een bundel van vijf games in de Geneforce reeks (Geneforce 1 tot en met 5). In de stijl van de allereerste Diablo trek je door kerkers om hun bewoners en eindbazen een kopje kleiner te maken. In tegenstelling tot Diablo val je hier niet zelf aan, maar maak je door middel van magie enkele onderdanen om voor jou te strijden.
  • Oniken: Keer terug naar het NES-tijdperk met deze 2D-platformer. Nostalgische 8-bit graphics en een extreme moeilijkheidsgraad (net zoals vroeger) maken het plaatje compleet.
  • Mutant Storm Reloaded: een twin-stick shooter waarin je met je ruimtetuigje bergen vijanden aan gort mag schieten terwijl je nog grotere bergen aan projectielen mag ontwijken.
  • Swift*Stitch: een visueel minimalistische maar o zo verslavende game waar je een ruimteschip op reflexen door een level moet zien te sturen zonder een te worden met de muur of een ander obstakel.
  • Unepic: best omschreven als een 2D-versie van Dungeons of Dredmor. Ongelofelijk moeilijk, maar geweldig opwindend. Vecht jezelf door een gigantisch kasteel terwijl je je personage naar het maximaal level brengt, drankjes brouwt en loot bij elkaar graait.
  • Tenslotte krijg je nog enkele extra's zoals de ost van Oniken en enkele in-game bonussen voor Unepic.

Wie hier zijn gading niet in kan vinden hoeft niet te treuren: over 2 weken staat de volgende Bundle al klaar om met je wekelijks zakgeld aan de haal te gaan.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen