Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Humble Indie Bundle V wordt nóg beter

Braid, Super Meat Boy en Lone Survivor werden toegevoegd.

De Humble Indie Bundle V is nu al de best verkopende Humble Indie Bundle ooit met al meer dan 3 miljoen dollar aan inkomsten. Maar de mensen erachter vonden dat de bundel met indieklassiekers nog wat topgames extra mocht krijgen en daarmee werden er drie puike indietitels toegevoegd.

Iedereen die meer dan het gemiddelde betaald (momenteel ongeveer 8 dollar) krijgt bovenop de orginele games Limbo, Superbrothers, Psychonauts, Amnesia: Dark Descent en Bastion ook nog eens Super Meat Boy, Braid en Lone Survivor.

Braid is een puzzelspel waar je met de tijd mag knoeien om je uiteindelijk je geliefde te redden. De puzzels variëren van 'best doenbaar' naar 'best wel pittig'.

Een andere game die ook best wel pittig is, is Super Meat Boy. In dit spel moet je een levende vleesbal door een zeer uitgebreid aantal levels loodsen. Opgelet: dit spel heeft al aan veel controllers het leven gekost.

De derde nieuwe game is Lone Survivor, een uit pixelart opgetrokken spel waar je je door mag puzzelen door verzamelde items op de juiste plek te gebruiken.

Het orginele artikel waarin de andere games worden besproken kan je hier nalezen.

Acht klassiekers en vijf soundtracks voor minder dan 8 dollar? Wij weten niet waarom je nog aan het twijfelen bent!

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen