Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Humble Botanicula Debut Bundle is uit

Een deal om je groene vingers bij af te likken!

Vandaag is de Humble Botanicula Debut Bundle live gegaan. Vertrouw ons: deze kleurrijke verzameling aan supergames wil je niet aan je voorbij laten gaan!

Het pakket is samengesteld om de launch van de langverwachte en hartverwarmende indie adventure Botanicula te vieren. In deze game werken een aantal insecten samen om het laatste levende zaadje van een boom naar veiligheid te brengen terwijl ze achtervolgd worden door een geniepige en hongerige spin. Fantastische graphics, leuke puzzeltjes en een innemende soundtrack maken dit een verplichte aanschaf voor de indie liefhebber.

Alsof Botanicula nog niet genoeg reden is om de bundle blind aan te schaffen krijg je er ook nog eens een handvol toppers bijgeleverd. Zo speel je in het meermaals bekroonde Machinarium een schattige robot die op zoek is naar zijn vriendin terwijl je adembenemd fraaie landschappen verkend. In Samorost 2 stap je in de laarzen van een boze kabouter die zijn hondje probeert te redden van vuige aliens die het hebben voorzien op ons Aardse fruit.

Zoals we gewend zijn van de Humble Bundle deals mag je als koper zelf je prijs bepalen. Maar laat dat je er vooral niet van weerhouden om in de buidel te tasten en meer dan 1 eurocent te besteden. Voor de sympathieke kopers die de gemiddelde prijs overschrijden is er dan ook nog een leuke bonus te verkrijgen. Naast een aantal leuke soundtracks krijgen zij ook de sprankelende Tsjechische animatiefilm Kooky en het grappige Windosill er gratis bij.

Misschien nog wel het best van alles: door deze Humble Bundle te steunen help je mee om het regenwoud te behouden. In de kleine twaalf uur dat de bundle live is gegaan zijn er al bijna 500 hectare aan regenwoud beschermd!

Check de Humble Bundle site voor meer informatie.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Getagged als
Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties