Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Grau is niet meer overpowered in Warzone en Modern Warfare

Piew piew in plaats van knal knal.

Infinity Ward heeft de balans van de wapens grondig overhoop gehaald met de Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 4: Reloaded update. Daardoor is de Grau nu een stuk minder krachtig.

De Grau was al een tijdje het populairste wapen in Warzone, en niet zonder reden. Deze assault rifle was gemakkelijk in gebruik, had niet veel weerslag en was krachtig op zowel korte als langste afstand. De Grau domineerde het spel dan ook.

Press F voor de gevallen broeder.

Infinity Ward beloofde eerder deze maand al dat om de Grau te herwerken, en dat is met de update van vandaag ook gebeurd. De Grau doet nu minder schade op lange afstand en heeft meer terugslag. Ook de populaire Tempus 26.4" Archangel en FSS 20.8" Nexus barrel attachments zijn vezwakt. Zij compenseren de terugslag en verlaagde schade op afstand nu ook minder.

De sterkste kanten van de Grau zijn dus afgezwakt, en het wordt afwachten hoe dit de Warzone meta zal beïnvloeden.

Bekijk op YouTube

De Grau is niet het enige wapen dat zwakker gemaakt wordt. De MP5 heeft nu ook een kortere damage range, en die aanpassing is doorgevoerd naar zijn 10mm ammo. Diezelfde ammo heeft nu ook wat meer terugslag. De MP5 is nu ook zwakker zonder attachments om het gebruik van attachments wat meer aan te moedigen.

Long range wapens en shotguns dan weer allemaal sterker geworden. Daarnaast heeft Infinity Ward ook wat ammo capacity buffs gegeven aan wapens die kleine ammo mags hadden. Ook de FAL en AK-47, die volgens de ontwikkelaar te weinig gebruikt werden, zijn sterker gemaakt.

Read this next