Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Gone Fishin' Indie Bundle aast op je spaarvarken

Zes games voor 1,29 euro per stuk.

De Indie Bundle van Indie Royale is weer in het land. Nu ja, in alle landen eigenlijk, aangezien hij op het internet staat... Soit, de formule is nog steeds dezelfde: zes games voor weinig geld. Zes games van onafhankelijke ontwikkelaars die elke cent hard kunnen gebruiken, natuurlijk. De minimale prijs is momenteel 4,72 euro (normaal zou je voor deze zes games makkelijk het tienvoudige betalen), maar deze kan stijgen wanneer er grote bedragen neergeteld worden voor de bundel. Betaal je meer dan 6,64 euro, dan krijg je er een album bovenop. Wat heeft deze indie bundle, de Gone Fishin' Bundle te bieden:

  • SOL: Exodus: Neem plaats in een ruimteschip en vecht jezelf doorheen gigantische intergalactische dogfights in een open 3D-wereld. Zeer mooie graphics en de mogelijkheid om in 3D te spelen, maken het plaatje compleet. Bij aankoop krijg je ook de soundtrack en het (virtuele) artbook.
  • All Zombies Must Die!: Een top-down shooter die zichzelf in het allerminst serieus neemt. Schiet en mep jezelf een weg door een door zombies bezette stad met vier personages, absurde wapens en tonnen humor. Deze game op zich rechtvaardigt al de kostprijs van bundel.
  • Cubemen: Vecht jezelf naar het centrum van de vijandelijke linies in een door kubussen opgetrokken wereld terwijl de vijand hetzelfde probeert te doen. Stuur je manschappen langs een vooraf bepaald pad terwijl je verdedigingslinies opzet om jouw kern te beschermen tegen golven vijanden. Heeft ook een zeer intense multiplayermodus. Bevat ook de bonusgame VectorGeddon.
  • SQUIDS: Verzamel een team onderwaterwezens om tegen de corrupte garnalen te strijden in een mix van RPG en strategie. Zeer kleurrijk en zeer leuk is deze mix van Angry Birds en Final Fantasy Tactics zeker!
  • Platformance: Castle Pain: Kan jij als zwaarbepantserde ridder door Castle Pain geraken om de mooie prinses aan het einde ervan te redden? Spring, duik en ontwijk jezelf een weg doorheen het gigantische fort. Doet ons denken aan een mix van de gameplay Super Meat Boy en de setting van de eerste Castlevania's, maar dan iets minder frustrerend moeilijk.
  • Platformance: Temple Death: Een avonturier die het pak van Indiana Jones heeft gestolen, moet door een veelvoud aan vervloekte tempels zien te geraken om een ontvoerde filmster uit de handen van een kwaadaardige sekte te redden. Hanteert dezelfde gameplayprincipes als de vorige titel, maar heeft drie moeilijkheidsgraden voor wanneer de frustratie te hoog wordt. Beide Platformance titels zijn momenteel exclusief verkrijgbaar via deze indie bundle.

En wie hier zijn ding niet in kan vinden, kan nog steeds wachten op de Getaway Bundle die over twee weken wordt aangeboden.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen